top of page

PALVELUMME

"Haluamme auttaa rakentamaan kannattavaa ja kasvavaa liiketoimintaa. Visionamme on tuoda rakennusalan isojen yritysten hyödyntämät talouden hallinnan keinot ja työkalut mahdollisiksi myös PK-sektorin yrityksille, ilman oman kokopäiväisen resurssin palkkaamista.​"

 

Palvelumme ovat kustannustehokas keino pitää yrityksen talous tasapainossa ja saavuttaa asetetut tavoitteet. Maksat vain tehdystä työstä ja siihen kuluneesta ajasta - ei kiinteitä henkilöstökustannuksia tai kalliita rekrytointikuluja!

Palvelumme ovat riippumattomia yrityksesi sijainnista ja siitä, missä ja millä keinoin muut taloushallinnon palvelusi on hoidettu.

CONTROLLER- JA TALOUSPÄÄLLIKKÖPALVELUT

Talouden kontrollia, ohjausta ja sparrausta

TAVOITE

Tilapäistä/osa-aikaista Controller-tai Talouspäällikköapua kaikissa yrityksesi elinkaaren vaiheissa.

KEINOT

Kokenut rakennusalan talouden ammattilainen valmentamaan ja kehittämään yrityksesi toimintaa mm. seuraaviin osa-alueisiin:

  • Johdon raportointi ja sisäinen laskenta: budjetit, ennusteet, kassavirrat ja KPI:t (litterataso → projektitaso → yhtiötaso → koko konserni)

  • Osatuloutuslaskenta ja sen mallintaminen sekä mahdollinen automatisointi

  • Rakennuspalvelun oman käytön arvonlisäveroneuvonta

  • Konsernilaskenta ja –raportointi

  • Talouden prosessit ja järjestelmät
     

HYÖDYT

Saat tukea liiketoimintaan ja sen kehittämiseen sekä strategista ohjausta taloudellisesta näkökulmasta. Säännöllinen ja laadukas raportointi myös lisää sijoittajien luottamusta yrityksesi talousjohtamiseen ja tulevaisuuden näkymiin.

Talouden prosessit kuntoon tukemaan liiketoimintaasi

TAVOITE

Tehostaa yrityksesi liiketoimintaa, raportointia sekä vapauttaa resursseja prosesseja kehittämällä.

 

KEINOT

  • Nykyisten talouden prosessien ja toimintamallien sekä niiden riski-ja kehityskohteiden kartoittaminen, jonka pohjalta yrityksesi taloushallintoa voidaan kehittää suunnitellusti.

  • Olemme mukana talouden järjestelmien valinnassa ja käyttöönotossa sekä toimimme käyttöönottoprojektissa resurssoinnin vahvistuksena.

 

HYÖDYT

Saat uutta näkökulmaa tuttuihin asioihin ja apua talouden haasteisiin.

Kaivamme yhdessä kanssasi esiin haasteiden syyt ja autamme etsimään tehokkaampia muualla hyväksi havaittuja toimintatapoja.

muut palvelumme

Sähköinen taloushallinto tehostamaan yrityksesi toimintaa

Tarvittaessa myös perinteiset tilitoimistopalvelut ja sähköinen taloushallinto, hoituvat kauttamme.

 

Kirjanpidon ammattilaisemme hoitavat kirjanpidon, tilinpäätökset, palkanlaskennan sekä neuvovat veroasioissa. Sähköinen taloushallinto takaa, että saatavillasi on aina ajankohtainen ja oikea tieto yrityksesi taloudellisesta tilanteesta.

Anchor 1
bottom of page