top of page

TALOUDEN KONSULTOINTIPALVELUT

Konsultointipalveluihimme kuuluvat taloushallinnon prosessien kehittäminen sekä talouden ohjauksen järjestelmäkehitys. Teemme konsultointia niin pienille, keskisuurille kuin suurillekin rakennusalan yrityksille.

 

Konsultoinnissa pyrimme osaamisemme ja ammattitaitomme avulla tuomaan uutta näkökulmaa tuttuihin asioihin ja auttamaan sinua talouden haasteissa. Kaivamme yhdessä kanssasi esiin haasteiden syyt ja kehitämme talouttasi kokonaisvaltaisesti.

TALOUSHALLINNON PROSESSIEN KEHITTÄMINEN

Tehokkuutta talouden prosesseihin

Tarjoamme osaamisemme käyttöösi, kun tarvitset asiantuntemusta taloushallinnon prosessien kehittämisessä työmaatasolta johdon raportointiin.

 

Kartoitamme yrityksesi nykyiset talouden prosessit ja toimintamallit, sekä niiden riski- ja kehityskohteet. Saat yksityiskohtaisen kuvauksen yrityksesi raportoinnin ja järjestelmien nykytilasta sekä ehdotuksen muutos- ja uudistamistarpeista. Kuvatun tiedon ja tehtyjen johtopäätöksien avulla  taloushallintoa voidaan kehittää suunnitellusti.

Team Meeting

TALOUDEN OHJAUKSEN JÄRJESTELMÄKEHITYS

Toimivat järjestelmät kasvun tukena

Kun tarvitset kirjanpitojärjestelmän lisäksi laajempaa talouden ohjauksen työkalua, joka täyttää rakennusalan projektiliiketoiminnan tarpeet, autamme etsimään sopivimman järjestelmän ja ottamaan sen käyttöön.

 

Voimme toimia yrityksesi resurssoinnin vahvistuksena koko kehitysprojektin elinkaaren ajan tai vain osassa sitä. Voimme olla mukana aina esiselvitysvaiheesta järjestelmän käyttöönotto- tai testausvaiheeseen.

Coding
bottom of page