top of page
  • RaksaControllerit

Tilitoimisto Minea Oy yhdistyy Gallant-konserniin

Tilitoimisto Minea Oy ja RaksaControllerit aputoiminimi yhdistyvät Gallant-konserniin 1.2.2022 alkaen. Liiketoimintakaupan myötä Tilitoimisto Minean työntekijät ja omistajat jatkavat entisissä tehtävissään Gallantin työntekijöinä.


Muutoksen taustalla on molempien yritysten yhteinen halu kasvattaa asiantuntijuutta ja sitä kautta tuottaa asiakkaille entistä parempaa palvelua. Yrityksiä yhdistää henkilökohtainen ja välittävä palvelu.


Tilitoimisto Minea Oy:n nykyisten asiakkaiden palvelut jatkuvat ennallaan tutuilla yhteyshenkilöillä ja voimassa olevilla sopimuksilla. Yhteistyön ansiosta saamme taustallemme entistä vahvemmat resurssit, jotta voimme jatkossa palvella asiakkaita paremmin ja laajemmin. Yhteistyöllä saamme vahvemmat perustukset toimia alati muuttuvassa ja monimuotoisemmassa toimintaympäristössä niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin parhaaksi.


Gallant – vahvaa asiantuntijuutta ja eteenpäin katsomista

Yritysten tarpeet talouteen liittyen ovat lisääntyneet ja nopeutuneet viime vuosina – oli kyse sitten oman toiminnan johtamisesta tai kolmansille osapuolille toimitettavasta materiaalista. Oikeaan tietoon perustuva, nopea päätöksentekokyky on monille yhtiöille merkittävä kilpailuetu, niin Suomessa kuin muuallakin maailmalla. Tässä ympäristössä, tänään ja varsinkin tulevina vuosina, yritykset tarvitsevat yhä parempia ratkaisuja talouskumppaneiltaan.


Gallant on talous- ja palkkahallinnon, verotuksen ja yritysjuridiikan sekä konsultoinnin energinen asiantuntijatalo, joka tarjoaa ennakoivaa, viimeisintä teknologiaa hyödyntävää palvelua paikallisena ja kansainvälisenä kumppanina.


Kasvava yli 160 henkilön asiantuntijajoukkomme toimii Tampereella, Espoossa, Valkeakoskella, Parkanossa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Iisalmessa, Savonlinnassa, Maarianhaminassa ja jatkossa myös Keravalla.


Lisätietoja Gallantista www.gallant.fi





Comments


bottom of page